Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur)

Commercieel | Afwisselend | Spin in het Web

Hou je van afwisselend werk en ben je communicatief sterk? Durf je zowel zelfstandig als in teamverband je verantwoordelijkheid te nemen? Kom dan werken als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Speelmaatje.

Als Commercieel Medewerker heb je bij Speelmaatje een uitdagende en afwisselende job. Samen met het gedreven verkoopteam en de accountmanagers ben je dagelijks bezig met commerciële activiteiten. Je ondersteunt en ontzorgt de collega`s in de buitendienst. Daarnaast onderhoud je nauw contact met klanten, leveranciers en potentiële opdrachtgevers. Ook blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en ontdek je hierdoor nieuwe kansen voor Speelmaatje, om zo actief mee te bouwen aan de groei van het bedrijf.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Klantcontact, zowel per mail als telefoon;
  • Ondersteuning van de collega`s in de buitendienst;
  • Opstellen van offertes en orderbevestigingen;
  • Actief monitoren van uitstaande offertes;
  • Orderverwerking en overdracht aan de collega`s van de productie.

De commercieel medewerker die wij zoeken is de spil tussen de collega’s in de buitendienst, de werkplaats, klanten en leveranciers. Jij draagt er zorg voor dat de processen in goede banen geleid worden. Je kunt prioriteiten stellen, en je bent in staat je collega`s op een positieve manier aan te spreken op manco`s in het proces.

WE VRAGEN

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar commercieel talent. Je krijgt als commercieel medewerker de vrijheid om je ondernemersvaardigheden te gebruiken en te ontwikkelen.

Ben je pro-actief,  ondernemend en mensgericht?
En voldoe je aan onderstaande kenmerken?…. Reageer dan snel!

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Nauwgezet in de uitvoering van je taken

WE BIEDEN

Wat bieden wij?

Je komt werken bij een groeiend familiebedrijf met een uniek product. We zijn onderscheidend in de markt en dat zorgt voor een gezonde en stabiele groei van de organisatie. Als jij de uitdaging aangaat bieden wij je graag een passend salaris aan.

Contact

Ben jij enthousiast over deze vacature en wil je graag kennismaken? Of heb je vragen?
Bel Mark Ebbers op 0313 416 996 of stuur een email naar vacatures@speelmaatje.nl  Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf.

Over Speelmaatje

Speelmaatje in Angerlo is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van avontuurlijk buitenspelen en creativiteit is waar we om bekend staan. We zijn gewend om alles zelf te maken en onze speelvoorzieningen zijn meestal maatwerk. In de timmerwerkplaats bouwen we met de duurzame houtsoort Acacia Robinia avontuurlijke speeltoestellen voor ons speelconcept “Natuurlijk Spelen”.

We ontwerpen en realiseren jaarlijks talloze unieke speelplekken voor allerlei aanbieders van speelgelegenheden in de openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen waar kinderen experimenteren, tuinieren en bewegen; groene speeltuinen in grote steden; touwparcoursen in het bos.

Bij Speelmaatje werken ca. 30 mensen elke dag aan het speelplezier van kinderen. Kom jij ons team versterken?