Terug

Dormio Resort Eifeler Tor

Heimbach

Binnenspeeltuin Dormio Resort Eifeler Tor

Aan de rand van Nationaal Park Eifel ligt Resort Eifeler Tor. Het park is gelegen op een heuvel bij Heimbach en omringd door uitgestrekte bossen. Het uitzicht over de schilderachtige natuur met beneden in het dal de rivier De Rur is adembenemend.
De 170 woningen, appartementen en hoogwaardige voorzieningen op het park garanderen onze gasten een luxe en onbezorgd verblijf.

Speelmaatje heeft voor ons een binnenspeeltuin ontworpen die prachtig aansluit bij de karakteristieke bouwstijl die de streek kenmerkt. Met een burcht, vakwerkhuisjes, klimtorens, een bosgebied en een rotslandschap is het een heus speeldorp geworden met historische trekjes. Met name de sfeerbepalende details hebben ons in de ontwerpfase over de streep getrokken om met Speelmaatje in zee te gaan.

Hoewel al veel werd voorbereid in de werkplaats moest op locatie nog wel het een en ander afgebouwd worden. Een knap staaltje ambachtelijk timmerwerk kregen we te zien! Het is bijzonder leuk om de blije reacties te horen van de kinderen  (en volwassenen) als ze de wereld binnenstappen die Speelmaatje gerealiseerd heeft. Het was de investering waard: we zien het enthousiasme ook terug in onze gastenwaardering.

Johan van Dam
Resort Manager

Leeftijd

4 – 12 jaar

Referentieadres 

Heimbach

Meer zien