Kom je mee bouwen?

Wij ontwerpen en bouwen buitenspeelruimten. Bij Speelmaatje houden we doelbewust het hele productieproces in eigen hand. We leveren uitsluitend maatwerk.

Natuurlijk duurzaam

Het hout van de Robiniaboom vormt de duurzame hardhouten basis van onze speeltoestellen. Dit Europese hardhout ziet er natuurlijk uit en heeft een levensduur van ruim dertig jaar. Voor elke boom wordt een nieuwe loot geplant die na een jaar of dertig groot genoeg is om te kappen.

Geheime timmerwinkel

Ons creatieve hart klopt ook in onze timmerwerkplaats. Daar groeien onze nieuwe speeltoestellen uit tot hun eigen, unieke vorm; van de eerste zaagsnede tot het volwassen product.

Kromme gootjes, scheve planken

Voor de bouwers van onze speeltoestellen is de werkplaats van Speelmaatje een jongensdroom: een hal vol hout en professionele apparatuur. Om de ontwerpen voor natuurlijk spelen te kunnen maken, heeft Speelmaatje geheime machines laten maken.

Veilig spelen

Spelend leren is alleen verantwoord wanneer kinderen veilig spelen. De creatief vormgegeven speeltoestellen van Speelmaatje voldoen daarom aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Team

Ons speeltoestellenbedrijf telt ruim twintig medewerkers. Onze constructeurs en monteur maken en plaatsen de speeltoestellen. Wat hen bindt is hun creativiteit en dat ze handig zijn met machines. Onze gecertificeerd controleur richt zich fulltime op veiligheid. De medewerkers op kantoor ontwerpen en organiseren.