Adviseur Speelplezier

Als adviseur speelplezier heb je bij Speelmaatje een vrije rol. Samen met het gedreven verkoopteam ben je dagelijks bezig met commerciële activiteiten. Je houdt de markt goed in de gaten of er interessante projecten zijn, belt dagelijks met potentiele opdrachtgevers en bezoekt nieuwe en bestaande klantrelaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor het actief bellen van potentiële klanten.

In de rol van Adviseur speelplezier ben je dicht bij de projecten betrokken. De projecten zijn uniek en hebben ieder hun eigen uitdagingen. De speelplekken worden gemaakt op bijvoorbeeld schoolpleinen en woonwijken. De opdrachtgevers zijn veelal scholen en gemeentes (overheid).

Je start in eerste instantie op de binnendienst en je groeit op den duur naar een buitendienst rol. Dit is een natuurlijk traject. Dankzij de commerciële ervaring van het huidige team is er volop de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding.

Wil jij graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan van de Haar. Je kunt Jan bellen of appen op 06-10650001.

WE VRAGEN

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar commercieel talent. Je krijgt als adviseur volop de mogelijkheid om je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij proactief? Ondernemend? Vasthoudend? Mensen-mens?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële opleidingsachtergrond;

WE BIEDEN

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een groeiend familie bedrijf met een uniek product. We zijn onderscheidend in de markt en dat zorgt voor een gezonde en stabiele groei van de organisatie. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige functie en bieden we je graag een passend salaris aan. We staan open voor starters en zij-instromers. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je.

Contact

Ben jij enthousiast over de vacature van adviseur speelplezier en wil je graag met ons kennismaken? Bel Jan van de Haar op 06-10650001. Je kunt Jan van de Haar ook mailen op vacatures@speelmaatje.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.

Over Speelmaatje

Speelmaatje in Spankeren is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van buitenspelen. Het team van Speelmaatje maakt jaarlijks talloze unieke en avontuurlijke speelplekken. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen waar kinderen experimenteren, tuinieren en bewegen; groene speeltuinen in grote steden; touwparcoursen in het bos. Dat is waar Speelmaatje bekend om staat!

Alles bij Speelmaatje gebeurt in eigen beheer en is uitsluitend maatwerk. In de timmerwerkplaats wordt het hout van de duurzame Robiniaboom veranderd in onderdelen voor de speeltoestellen. Die vervolgens door de monteurs op locatie in elkaar worden gezet. Het team van Speelmaatje bestaat uit ruim twintig medewerkers. Kom jij dit team versterken?