Hoofdmonteur speeltoestellen

Denk jij in oplossingen? Neem jij graag de leiding? En ben je ook nog eens een handige duizendpoot? Dan zoeken wij jou. Als hoofdmonteur speeltoestellen ben je dagelijks met je collega`s onderweg om de mooiste speelplaatsen te realiseren. Als hoofdmonteur speeltoestellen heb je dan ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neem je de leiding bij de aanleg van de speelplaats. Dankzij de maatwerk projecten van Speelmaatje is het werk veelzijdig en is er volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt zelf mee bij de aanleg van de speelplaats, daarnaast ben je als hoofdmonteur ook de onmisbare schakel tussen onze opdrachtgever, medewerkers kantoor en in de uitvoering.

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Bel of app Jan van de Haar op 06-10650001.

WE VRAGEN

Wat vragen we van jou?

We zoeken een hoofdmonteur speeltoestellen met de zogenaamde ‘twee rechterhanden’. Een monteur die denkt in oplossingen en op een natuurlijke manier de leiding neemt en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

  • Rijbewijs BE, bezit van CE is een pre;
  • Communicatief vaardig;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Technisch inzicht;
  • Zelfstandigheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

WE BIEDEN

Wat bieden wij?

Als hoofdmonteur speeltoestellen kom je te werken bij een groeiend familie bedrijf met unieke producten. We zijn onderscheidend in de markt en dit zorgt mede voor een gezonde en stabiele groei van de organisatie. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige functie en bieden we je graag een passend salaris aan. Voor de functie van hoofdmonteur speeltoestellen zoeken we een ervaren collega die graag de leiding neemt. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je.

  • Intentie vaste baan;
  • Goede pensioen regeling;
  • 25 vakantiedagen en 15,5 ATV dagen;

Contact

Ben jij enthousiast over de vacature van hoofdmonteur speeltoestellen en wil je graag met ons kennismaken? Bel Jan van de Haar op 06-10650001. Je kunt Jan van de Haar ook mailen op vacatures@speelmaatje.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.

Over Speelmaatje

Speelmaatje in Spankeren is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van buitenspelen. Het team van Speelmaatje maakt jaarlijks talloze unieke en avontuurlijke speelplekken. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen waar kinderen experimenteren, tuinieren en bewegen; groene speeltuinen in grote steden; touwparcoursen in het bos. Dat is waar Speelmaatje bekend om staat!

Alles bij Speelmaatje gebeurt in eigen beheer en is uitsluitend maatwerk. In de timmerwerkplaats wordt het hout van de duurzame Robiniaboom veranderd in onderdelen voor de speeltoestellen. Die vervolgens door de monteurs op locatie in elkaar worden gezet. Het team van Speelmaatje bestaat uit ruim twintig medewerkers. Kom jij dit team versterken?