Monteur speeltoestellen

Zoek jij afwisselend werk? Ben jij graag creatief bezig? Dankzij de maatwerk projecten van Speelmaatje is het werk veelzijdig en is er volop ruimte voor jouw eigen inbreng.

Als monteur speeltoestellen ga je dagelijks met collega’s op pad om de schoolpleinen en speelplaatsen van nieuwe, unieke en robuuste speeltoestellen te voorzien. Ieder project is anders en kent zijn eigen uitdagingen. Maar wat altijd hetzelfde is, je doet werk dat gezien wordt en wat verschil maakt.

Denk jij dat je geschikt bent om de projecten van Speelmaatje te realiseren? Bel of app Jan van de Haar op 06-10650001.

WE VRAGEN

Wat vragen we van jou?

We zoeken een monteur speeltoestellen met de zogenaamde ‘twee rechterhanden’. Een monteur die denkt in oplossingen en geniet van afwisselend werk, creatief denken en het leveren van maatwerk.

  • Rijbewijs BE, bezit van CE is een pre;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Technisch inzicht;
  • Zelfstandig, oplossingsgericht, creatief en collegiaal.

WE BIEDEN

Wat bieden wij?

Als monteur speeltoestellen kom je te werken bij een groeiend familie bedrijf met unieke producten. We zijn onderscheidend in de markt en dit zorgt mede voor een gezonde en stabiele groei van de organisatie. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige functie en bieden we je graag een passend salaris aan. We staan open voor starters en zij-instromers. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je.

  • Intentie vaste baan;
  • Goede pensioen regeling;
  • 25 vakantiedagen en 15,5 ATV dagen;

Contact

Ben jij enthousiast over de vacature van monteur speeltoestellen en wil je graag met ons kennismaken? Bel Jan van de Haar op 06-10650001. Je kunt Jan van de Haar ook mailen op vacatures@speelmaatje.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.

Over Speelmaatje

Speelmaatje in Spankeren is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van buitenspelen. Het team van Speelmaatje maakt jaarlijks talloze unieke en avontuurlijke speelplekken. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen waar kinderen experimenteren, tuinieren en bewegen; groene speeltuinen in grote steden; touwparcoursen in het bos. Dat is waar Speelmaatje bekend om staat!

Alles bij Speelmaatje gebeurt in eigen beheer en is uitsluitend maatwerk. In de timmerwerkplaats wordt het hout van de duurzame Robiniaboom veranderd in onderdelen voor de speeltoestellen. Die vervolgens door de monteurs op locatie in elkaar worden gezet. Het team van Speelmaatje bestaat uit ruim twintig medewerkers. Kom jij dit team versterken?