Terug

Eiland van Maurik

Maurik

Speelhuisjes Eiland van Maurik

Eiland van Maurik is een 5-sterren vakantiepark op een schiereiland in de Betuwe, omringd door water en natuur.
Een droomplek voor watersporters, natuurgenieters, kids, tieners en iedereen die van ruimte en water houdt. Je kunt er kamperen, genieten van een glampingvakantie of tot rust komen in een accommodatie direct aan het water.

In 2019 ben ik op de Recreatie Vakbeurs in contact gekomen met Speelmaatje en heb ik bij hen speeltoestellen ingekocht voor ons vakantiepark in Luttenberg. Ze dachten goed mee en wat me aansprak is de mogelijkheid tot thematisering. Door bosdieren van houtsnijwerk toe te voegen aan de toch al avontuurlijke uitstraling van de toestellen spraken deze nog meer tot de verbeelding en werd een creatieve verbinding gelegd met de omgeving van het park. In Maurik is op een vergelijkbare manier het thema “strand en water” op een leuke manier verwerkt in de speelhuisjes.

Het is een prettig bedrijf waarmee het fijn communiceren is. We zijn erg tevreden met het resultaat, maar nog belangrijker: onze gasten worden blij van een aantrekkelijk spelaanbod voor hun kinderen. Vaak kiezen ze zelfs hun kampeerplaats uit op basis van de speelmogelijkheden in de buurt.

Lennard Kempers

vakantieparken Eiland van Maurik en De Luttenberg

Leeftijd

2 – 8 jaar

Referentieadres 

Maurik

Meer zien