Terug

Woody's Pancakes & Steaks

Holten

Klauterbos en waterspeelplaats voor Woody´s

Woody’s Pancake’s & Steaks ligt in de prachtige natuur van de Holterberg. Temidden van oude dennen hebben we een spannende natuurlijke speelplaats gerealiseerd. Een uitdagende klimtoren met bochtglijbaan, een boomhut, een boomplatform met glijbaan, tokkeltouwen tussen de bomen en een lange waterloop met zandspeelplaats maken het buitenterrein naast het zonneterras van Woody’s tot de meest aantrekkelijke buitenspeelplaats in de regio!

De directie van Woody’s gaf onze partners Te Kiefte Architecten en Farwick Groenspecialisten opdracht om de oude speeltuin te vervangen en uit te breiden met gebruikmaking van de natuurlijke omgeving. Ook een spelvorm met water was een nadrukkelijke wens, om zo in de zomerperiode de kleintjes een fijne klieder- en spetterplek te geven.

Na een uitgebreid Flora & Fauna onderzoek kon gestart worden met de werkzaamheden. Oude jeneverbesstruiken en vliegdennen werden zorgvuldig beschermd en zijn geïntegreerd in het speelplan. De prachtige hoge klimtorens vormen één geheel met de bosrijke omgeving. De opstelling en variatie in het spelaanbod garanderen urenlang speelplezier voor alle leeftijden.

Woody’s zal de komende jaren weer een belangrijke trekpleister zijn voor bezoekers van de Holterberg.

 

Leeftijd

4 – 12 jaar

Referentieadres 

Holterberg

Meer zien